Mijn eerste vliegreis helemaal alleen

Hallo iedereen,

Gisteren 14 augustus 2018 was het moment daar. Het moment van vertrek richting Hawaii. Mijn familie en ik moesten al om half 4 om op tijd te zijn bij de luchthaven: Amsterdam Airport. De dag ervoor was zeer emotioneel en dat bleef die nacht en dag erna hetzelfde.

Na een lekker bakje thee en een panini met spek en roerei, was het moment daar om in te checken en afscheid te nemen. Het afscheid viel mij heel zwaar. Het afscheid nemen van mijn ouders en opa en oma op de luchthaven is een moment wat ik nooit meer wil meemaken. Het gevoel dat je je familie achterlaat is zo pijnlijk.

Toen ik verder liep om in te checken, kon ik me niet omdraaien. De tranen bleven maar stromen. Deze tranen waren er gedurende heel mijn reis hierna toe. Kom zo snel mogelijk langs is het enige wat ik nu kan bedenken. Ik mis jullie nu al!

IMG_5926

De luchthaven heb ik na de check-in zitten te verkennen. Mijn nieuwste aanwinst is een nekkussen (haha). Om 9:55 uur kwam het moment van vertrek daar. Mijn vliegtuig steeg op van AMS naar LAX (Los Angeles). Deze vliegreis duurde in het totaal 10 uur nog wat. De cabine crew was erg vriendelijk en het eten was lekker.

IMG_5927

Op Los Angeles aangekomen, kwam ik toch wel in de stress. Na een uur te hebben aangesloten om nog een keer je identiteitsbewijs te laten zien om je koffers te kunnen ophalen en weer terug door de douane heen te gaan, kwam ik aan bij mijn volgende gate: 24A.

(uitzicht van Los Angeles vanuit het vliegtuig)

Met Delta Airlines vloog ik verder met een 6 uur durende vlucht door naar Honolulu. Ik kwam er maar niet achter hoe mijn stoel naar achteren kon worden gezet, dus nu heb ik felle rugpijn.

Na de laatste vlucht werd ik met de taxi naar mijn verblijf gebracht: Kalo Terrace. Het is een mooi gebouw maar de locatie is KLOTEN. Mijn kamer ligt vlak langs de snelweg, dus hoor ik de hele tijd de auto’s rijden. Ik ga vandaag vragen of ik ook aan de andere kant kan liggen. Wish me luck!

Loviess

Mariel

4 gedachtes over “Mijn eerste vliegreis helemaal alleen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s