Made in Hawaii festival

Aloha!

Zondag 19 augustus, was de dag dat ik Indy blij ging maken. Ik heb namelijk een organic store bezocht. Indy, ik kan het je beamen, er is hier veel fruit en groenten te verkrijgen. Maar de prijzen voor fruit en groenten zijn duur. Ontiegelijk duur. Ooit 6 dollar betaald voor 1 appel?

Ik was eigenlijk opzoek naar nieuwe wasproducten. Het product wat ik had, (ik dacht doe goedkoop en betaal 1 dollar voor wasmiddel voor mijn kleding), veegde de kleuren uit mijn kleding. Dus nu heb ik een topje, met een streep minder. Sad. Na lang treuzelen en treuzelen, en uitzoeken heb ik nu nieuwe wasmiddel en wasverzachter gekocht. Ik moet het alleen nog uitproberen.

In de namiddag, dacht ik: Mariel, ga eens een kijkje nemen bij het ‘Made in Hawaii festival’. Dit festival nam plaats in het Neal S. Blaisdell Center Concert Hall. Eigenlijk stelde het niet veel voor. Het was ongeveer hetzelfde als het voedselsalon of de huishoudbeurs maar dan veel duurder. Er waren allemaal standjes met producten die je kon kopen. De mensen die er stonden, maakten hun producten zelf, hier op Hawaii. Ik werd verleid door de aanwezigheid van sieraden. Maar 90 dollar voor een ketting met wat staal, dat gaat me toch iets te ver. Er was wel mooie muziek, luister maar!

Loviess

Mariel

PS.: Sannie, jouw autootje rijdt hier ook!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s