The Zoo of Honolulu

(22 augustus – lokale tijd 08:12 uur)

Hooii bezoeker van Where is Casa Mariel

Op 21 augustus, gisteren dus, ben ik naar The Zoo of Honolulu geweest. De inkom kostte 19 dollar en het was zijn geld niet waard. Het park heb ik helemaal bekeken in een anderhalf uurtje. Hoe komt dit? De meeste kooien stonden leeg.

Natuurlijk heb ik ook wel dieren gezien zoals de flamingo’s, tijgers, giraffen, zebra’s, etc. Maar soms om ze te vinden, moest je heel veel moeite doen. Wat ik ook raar vond was dat aan de ingang iets stond over een klein baby olifantje en dan als je bij het olifantenverblijf aankomt er geen babyolifantje is..

Kiko, ik mis jou heel hard! Mijn allerliefste viervoeter! Gisteren in de zoo had je ook een kinderboerderij. Daar kon je de geitjes, koeien, schapen, etc. zien. Wat voor ons als normale dieren wordt beschouwd, is hier dus echt iets speciaals. De geitjes mocht je aaien onder ouderlijk toezicht. Omdat mijn mamsie niet met mij mee was naar de dierentuin, moest ik maar de regels overtreden. I petted a goat

Na mijn oooh zo lang bezoek aan de dierentuin ben ik terug naar kot gegaan om mijn bikini te pakken en samen met mijn kotgenootjes naar het strand geweest. Hierna zijn we doorgegaan naar Foodland voor wat voedsel en drinken in te slaan voor de aankomende hurricane.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Lovies

Mariel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s