Waar strand ik?

Hooii verre afstandlezer

Ik herhaal letterlijk de woorden van travelvalley.nl: “Lanikai Beach is het strand uit je dromen. Lanikai is Hawaïaans voor ‘hemels water’ en als je het kalme, kraakheldere turkooizen water en het hagelwitte, glinsterende zand ziet, begrijp je waarom dit strand zo heet. Het strand is heerlijk langgerekt en meestal is het hier ook nog eens super rustig. Geen drukte, maar echt puur genieten.”

Nou, na het lezen van dat, en bijkomende informatie dat je daar ook nog eens geweldig zou kunnen snorkelen, vertrok ik naar de Walmart. Ik dacht, Mariel koop snorkelspullen en een onderwatercamera en ga daar na toe. Zo gezegd zo gedaan zou je zeggen. Totdat je in Downtown staat te wachten op bus, die eigenlijk een uur later zou moeten komen. Je ziet de bus met hetzelfde nummer voorbij komen. Dus wat denkt Mariel, deze bus gaat er waarschijnlijk ook wel naartoe. Dus ik stapte op de bus.. Mijn googlemap werkte niet meer, ik wist niet waar deze bus naartoe ging, maar ik dacht, we zien wel waar ik strand.

Opeens kwam er een jongeman op de bus met een board in zijn handen. Al de rest van de mensen hadden echte bergklim-wandelspul aan. Dus Mariel dacht, als hij uitstapt, moet ik ook uitstappen. Dat was wel zo gedacht en zo gedaan. Jep, en nu? Ik ben deze jongeman dus gaan volgen en toen kwam mijn moed bij elkaar om hem wat te vragen: “Mag ik je iets vragen? Welke sport doe jij?” (natuurlijk wel in het Engels – maar anders kan mamsie het niet lezen 😛 lovvvvvee to mamsie). En zo raakte we aan de babbel en hoefden we beiden heel de dag aan het strand niet alleen te spenderen. Later de dag kwam zijn vriend er ook nog bij. Ze waren echt zo leuk. Ze komen uit Zwitserland en doen hier een leer Engels spreken programma. Ze heten Marco en Severin. Ik heb weer wat meer insides over het Duits geleerd. Het is niet eins, maar eintttss met uitspreken van 1. Het strand waar ik was gestrand: Kailua Bay. Het is het perfecte strand voor te kitesurfen (Marco doet dit), maar de niet-perfecte plaats voor te gaan snorkelen. Er was niks te zien in het water dus jammer maar helaas, geen snorkel voor mij.

Op weg naar huis met het openbaar vervoer was een ramp. De bussen kwamen maar niet opdagen. Maar al om al ben ik toch wel in mijn bedje geraakt.

PS.: Sommige Japanners kunnen niet zwemmen.

IMG_6083

Loviess

Mariel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s