Mariel is surviving a hurricane

(24 augustus – lokale tijd 19:33 uur)

Hooii lieve lezer

Er zijn weer wat daagjes verstreken, maar hier kom ik met mijn update.

Op 22 augustus (afgelopen woensdag) werd de orientation week gestart van mijn nieuwe school: Hawaii Pacific University (HPU). We hadden eerst een verplichte bijwoning van de F1-visa. Hier kregen we informatie over wat we mogen doen gedurende ons verblijf hier en wat niet. Daarna had ik afgesproken met Anne Josefine. Dit is een jonge vrouw dat ook naar dezelfde school gaat. Ze komt uit Noorwegen. Samen met Joseph hebben we gegeten in de Spaghetti Factory. Wat hebben ze hier veel en lekker eten zeg. Ik dacht dat ik alleen tortellini met spinazie had besteld, maar ik kreeg als vooraf een salade (waarbij ze heel blij waren dat ik zei: verras me maar met welke saus), daarna mijn tortellini en tot slot ook nog een ijsje. Het was zoooo veel. Aan de Amerikaanse hoeveelheid ga ik denk ik niet gewend raken.

Daarna zijn we naar de kick-off gegaan. Na onze aanmelding kregen we dit geweldige T-shirt met naamkaartje en ketting. Ik voelde me net een eerste jaartje. – HAHA –

Hierna gingen we in groepjes verder. Toevallig zat ik samen met Demi (mijn Nederlandse kotgenoot) en Tina (mijn Duitse vriendin) in een groep. We kregen nu de tijd om elkaar beter te leren kennen en om antwoorden te krijgen op onze vragen. Onze groepsleider, herkende mijn naam.. Hij zo: jij bent degene die zooo veel mails naar ons heeft gestuurd. Oeps! Maar hmmm, hij is knap. Nogmaals oeps!

39875603_314748552436074_5364764695049797632_n

Als laatste activiteit werden we gedoopt tot een shark. Dit was zo een mooi gezicht. Hierna was onze avond ten einde vanwege de aankomende hurricane.

DAG LATER…

Op 22 augustus werd ons aangeraden om in de buurt van je verblijf te blijven. Met de aankomende hurricane Lane, zou het te gevaarlijk zijn buiten. Het viel echter wel mee. De hele dag zijn we binnengebleven. Ik ben Hawaii Five O gaan kijken op Hawaii :D. De hele serie staat hier gewoon online! Daarna heb ik de rest gejoind voor gezelligheid, drankjes en spelletjes. We zijn zo’n gezellige groep met Amerikanen, Nederlanders, Oostenrijkers, etc.

VANDAAG… 

In de ochtend heb ik lekker zitten facetimen met het thuisfront. Daarna, ja zo spannend, ben ik de was gaan doen, mijn kamer gaan poetsen, woonkamer soort of gepoetst, wat gewerkt voor Mercurius en natuurlijk gegeten. Straks ga ik naar Party 2, om een gezellige avond te hebben onder het genot van Hurricane Lane. Hurricane Lane gaat vanavond/vannacht waarschijnlijk hard inslaan hier. Ik hoop het niet, maar het ziet er wel zo uit. Tot nu toe zit ik gewoon veilig op de tweede verdieping.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Loviess

Mariel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s