De afschuwelijke week

(9 september 2018, lokale tijd 21:53 uur)

Hooii,

Deze week was de afschuwelijkste week tot nu toe hier. Na een onvergetelijke island-trip naar Kauai, kwam in maandagavond terug in Honolulu. Toen was alles nog koek en ei. De dinsdag heb ik heel de dag voor school gewerkt.

De woensdag ben ik eerst naar school gegaan. Na school, had ik afgesproken met een paar van mijn klas van International Marketing om nog te werken aan de groepsopdracht over GoPro. Doet GoPro aan international marketing of global marketing? We weten het nog altijd niet. We kunnen het niet goed bepalen, maar ja. Het werk is ingeleverd dus we zullen wel zien. Daarna ben ik snel met de bus naar huis gegaan. Hierna heb ik me omgekleed en de fiets gepakt en ben richting Waikiki Beach gereden. Omdat het toen in België al 6 september was, ben ik met Demi een drankje gaan doen. Mijn mamsie was namelijk jarig.

De donderdag ben ik naar de andere campus geweest om te kijken hoe het daar was en het was zo mooi daar. Het gebouw viel tegen, maar de natuur. Prachtig! Toen ik terugkwam in Downtown, ben ik naar het Ali’iolani Hale geweest. Dit is één van de locaties waar Hawaii Five O filmt. In dit gebouw zitten zogezegd de headquarters van Hawaii Five O. Maar in werkelijkheid vindt je hier de Hawaii Supreme Court en een museum over de evolutie van het recht in Hawaii. Ik had al wat last voor mijn idee van koortsblaren maar die avond brak de hel los. Mijn hele lippen waren bedekt met blaasjes en het stond in brand (qua gevoel natuurlijk). Ik heb de hele nacht niet kunnen slapen van de pijn.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

De vrijdag was ik vermoeid, kon janken van de pijn en mijn heimwee werd alleen maar erger. Toen ik naar school ging, ben ik gestopt bij de Walmart voor een zalfje voor op mijn lippen. Daarna ben ik naar school gegaan. Terug op de bus richting huis keek ik naar mijn arm. De armband die ik had gekregen van mijn mamsie was weg. De armband staat voor de zon: mijn mama is mijn zonnetje, en de zon schijnt altijd waar we ook zijn. Ik heb heel de busrit kunnen janken. Iemand vroeg aan mij wat er aan de hand was, maar toen begon ik nog harder te janken. Toen een vader met zijn dochtertje tegenover mij kwam zitten, ja toen werd het nog erger. Ik mis thuis. Eenmaal terug bij mijn appartement ben ik overal gaan zoeken, maar ik kon hem niet terugvinden.

Samen met Emelie en Tristian ben ik terug naar Downtown gegaan om te gaan zoeken, maar het was vergeefs, mijn armbandje is weg. Ze zagen in mijn gezicht dat ik omkwam van de pijn en ze zeiden dat ik dringend naar de dokter toe moest, want deze blaren op mijn mond waren niet normaal. Dus zijn we erna na de dokter gegaan. Ik heb nu 4 medicamenten want ik heb 3 infecties op, in en rond mijn mond. Heerlijk :(. Ik mag me niet blootstellen momenteel aan de zon, want dan kan de infectie erger worden.

Dus mijn weekend is geworden in plaats van met dolfijnen zwemmen met Joseph, binnenblijven en series kijken. Ik ben momenteel in zo’n slechte bui en ik weet dat ik me in een paradijs bevindt, maar dit paradijs lijkt in het niks met mijn heimwee.

Loviess

Mariel

3 gedachtes over “De afschuwelijke week

 1. Juf Ria Schouten zegt:

  Lieve Mariëlle,
  Wat vervelend om te moeten lezen dat je getroffen bent door deze narigheid. Hoop dat de medicijnen zijn werk doen en dat je snel opgeknapt bent. Waren er maar pilletjes tegen de heimwee dan was dat ook zo opgelost.
  Wij wensen je heel veel sterkte en beterschap.
  Lieve groetjes van Andre en (juf) Ria Schouten

  Like

 2. Fons zegt:

  Probeer er wat van te maken daar schat, je bent in het paradijs bekijk het van de zonnige kant, die schijnt daar ook, wij wachten wel op je hier en het is zo weer december, je bent met een hele belevenis bezig die iedereen zou willen beleven xxx

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s