Mijn avontuurtjes

(19 September 2018; lokale tijd 23:47 uur)

Hello,

De afgelopen dagen was het niet alleen maar school, maar heb ik ook geweldige avonturen beleefd.

Rond 12 September 2018, was er weer een hurricane over Hawaii. Jullie hebben over deze hurricane niks gehoord in het nieuws, maar hij was meer aanwezig dan de vorige. Mariel ging die dag mooi naar school met een zonnetje, dus bracht ze geen regenjas (die ik niet heb) of een paraplu mee (die ik wel heb). Eenmaal op school, transformeerde ze in een bezopen katje. Ze was helemaal nat van top tot teen.

In de avond dachten Demi en Mariel, laten we ergens wat gaan eten, TE VOET. We zijn te voet naar Waikiki gewandeld en hebben daar in een gezellig restaurantje tacos gegeten en pina colada’s gedronken. Daarna zijn we te voet naar huis gegaan, in de stortregende regen, dus Mariel kwam die dag voor de tweede keer als een bezopen katje thuis.

IMG_6502

14 September 2018, ben ik na school, met mijn prachtige fiets richting Waikiki gereden. Demi was al op het strand en het nam mij een uur in beslag met mijn geweldige fiets om haar te vinden. Maar het was gelukt en ik kon genieten van het heerlijke water, de prachtige zon en elkaars gezelschap.

IMG_6518

In de avond hadden we drinkavond in het appartement. We hebben heerlijk gedanst, gelachen en gedronken. Het was gezellie.

IMG_6521

Na een vermoeide nacht was zaterdag aan de beurt. In de ochtend ben ik gaan werken voor school. Daarna zijn Émelie en ik naar Foodland gegaan om inkopen te doen voor die avond. Ik heb nu fruitsap in overvloed maar het zo lekker. Toen we thuis waren, zijn we ons snel gaan omkleden en daarna hadden we voordrink – met zelf gemaakte pina colada’s.

De voordrink was afgelopen en zijn we geuberd naar Nextdoor. Nextdoor is een club in Chinatown. Waar was je? Nextdoor. Wat next door? Nee, Nextdoor! Hier hebben we gezellig gedanst en gefeest tot 1:30 uur! Daarna zijn we de club uitgegooid terwijl we al buiten stonden omdat zogezegd één van ons alcohol had gekocht voor een minderjarige, wat helemaal niet waar was. Maar de clubs hier in Hawaii sluiten dus om 02:00 uur. RAMPZALIG! Ze kunnen feesten, maar toch ook weer niet! Ook waren we onze Claire kwijtgeraakt, maar ze leeft nog en we hebben haar heelhuids terug kunnen afleveren in appartement #303.

IMG_6527

De zondag zijn Claire, Sarah, Nathan en ik naar de East Shore gegaan. We zouden naar het strand gaan, die we ook gevonden hadden, maar waar er geen klifjump was. We hebben wat bergjes beklommen en naar het water gestaard. Daarna zijn we naar de lookout gereden om over Honolulu heen te kijken. Het zag er zo mooi uit. Toen we terug wouden rijden richting Kalo Place, starte de auto niet meer. De batterij natuurlijk! We zijn aan mensen gaan vragen voor startkabels en onze reddende engel had er een paar bij. De auto deed het weer, tot dat we omkeerde en toen viel de auto terug uit. Opnieuw geprobeerd maar de kabels smolten gewoon en er kwam rook uit de auto. Resultaat: auto duwen tot langs de weg en met de Uber terug naar huis.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

De maandag ben ik na school met Tristian, Émelie en Nathan naar The Northshore gegaan. Impulsieve actie, maar zo geweldig. Hier zijn we naar een strand gegaan met een klifjump. Doodangsten? Neen, maar eerst wel even kijken wanneer je moet springen. HET WAS FACKING GEWELDIG!!!

IMG_0702

Daarna hebben we onze handdoekjes uitgespreid en een kampvuurtje gemaakt op het strand. We hebben genoten van heerlijke muziek en elkaars gezelschap. My friends = My Family ❤

Vandaag, ben ik na school naar Kalo Place gegaan. Hier heb ik even wat huiswerk zitten doen. Ik vertel: ik heb een boek moeten aankopen voor 30 dollar voor facking in huistaak, maar okee. Daarna zijn Demi en ik naar de Koko Head gegaan. The Kok Head Trial is een trial waarin je in de oude tramsporenpad omhoog gaat naar de top van de krater. Wat een hell was dat. Na duizend pauzes, een flesje cola zijn we aan de top geraakt om te genieten van een schitterende zonsondergang.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Toen we terug naar beneden gingen was het al donker en het was gevaarlijk as hell. Demi en ik hebben allebei onze voet omgeklonken, maar het is fijn. Je moet ook voelen dat je wat gedaan hebt. Op onze terugweg kwamen ook twee mannen/jongens (Hawaiiaanse mensen hun leeftijd schatten is zoo moeilijk, ze lijken allemaal zo jong) met zaklantaarns. We hebben gepraat en elkaar wat leren kennen. Mijn mamsie zei altijd: “niet met vreemden in de auto stappen”. Nou mam, je dochter heeft vandaag niet geluisterd want vreemden hebben haar thuis gebracht :D. Maar hier in Hawaii kan alles. De mensen zijn zo vriendelijk hier, echt zo anders dan bij ons. Deze cultuurshock is geweldig om te mogen ervaren en ik zou het ook voor geen goud gemist willen hebben. Het begin was moeilijk, maar nou, heb ik spijt dat het begin zo moeilijk was, want dit eiland sluit je gewoon in je hart en je wilt hier niet meer weg!

Loviess

Mariel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s