De tijd vliegt

(1 oktober 2018 – lokale tijd: 09:21 uur)

Aloha iedereen,

Op donderdag 20 september ben ik naar de Three Tables beach geweest. Op het internet stond er dat het een kuuroord was voor snorkelaars. Echter, vond ik dit wat tegenvallen. Het strand was echter super mooi. Mijn snorkelbril en snorkelpijp hebben wat problemen met elkaar en mij. Mijn snorkelbril gaat over de helft van mijn lip, waardoor de pijp niet mooi sluit in mijn mond. Hier moet ik nog een oplossing gaan zoeken. Van Demi mag ik haar snorkelmasker eens proberen. Als dit mij aantrekt, dan ga ik zo één bestellen op Amazon.

De busreis naar de Three Tables was lang. De heenweg duurde twee uur. Toen ik daar aankwam, ben ik naar Foodland gegaan om hier mijn eerste sushi te eten. Daarna heb ik de rest van de middag op het strand en water doorgebracht. De heenweg ging door de bergen heen, maar op de terugweg reden we langs de east shore. Ik heb dus op zaterdag het halve eiland gezien. Gewoonweg in de bus. Op de terugweg geraakte ik aan de babbel met een oudere local hier. Hij was super aardig en zei dat als ik problemen had, dat ik hem altijd kon bellen. Ik denk dat ik hem herinnerde aan zijn dochter, die dit jaar op de main land is gaan studeren. Het geluk aan zo’n lange busreis is, dat je daar lekker in alle rust kan studeren, want vrijdag had ik mijn eerste quiz van Communication and Culture. Daar was ik super zenuwachtig over, want het was de eerste test die wat we kregen.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

De vrijdag had ik dus gewoon weer les. Mijn test van Communication and Culture ging super goed en heb daar een 10/10 voor gehaald. Mijn score momenteel van Communication and Culture is 10/10. Op al mijn taken en testen staat er momenteel 10/10. Dat voelt super goed kan ik je vertellen. Voor mijn klassen Mass Media Today en Writing for Mass Media, heb ik een super leuk groepje. We zijn de vier blondjes in deze twee klassen. ’s Avonds zijn we uitgegaan met een hele groep van het appartement. Het was geweldig. We zijn naar The Vault geweest. Dit is een R&B club. Het was een avond vol gezelligheid, muziek, dans en drank.

IMG_6637

De zaterdag zijn we in de avond vertrokken naar de West shore. Hier zijn we gaan kamperen. Onze bedoeling was om te gaan kamperen op het strand, maar toen we er aan kwamen waren we diep verrast. We gingen namelijk kamperen in de bergen en op een militair terrein. Je zou ons niet zijn, als je niet te laat aankwam. Maar wij, de meiden, even met onze wimpertjes lief knipperen en we mochten het terrein op. Dit was mijn eerste keer echt kamperen buiten op een festival. Het was geweldig! We hadden marshmallows meegenomen en deze boven het vuur gehouden. Dat smaakt goed zeg.

De zondag zijn we naar het strand gegaan aan de West shore en hebben hier onze dag doorgebracht met zonnen en zwemmen in de golfjes. 😀

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

De maandag ben ik gewoon naar school gegaan en daarna ben ik samen met Demi naar Ala Moana beach geweest. Ik vind dit strand beter dan Waikiki beach, want op Ala Moana beach is het minder druk en kan je dus meer genieten van de rust.

De rest van de week was het gewoon genieten van het strand, school en elkaar. Ik heb tot het einde van die week niks speciaals meer gedaan. Het was de bedoeling om in het weekend te gaan surfen, maar jammer genoeg, antwoordde surfschool niet. Ook heb ik een leuke jongen ontmoet waar ik dit weekend mee heb doorgebracht. Op zaterdag zijn we in de avond gaan uiteten – SUSHI – en daarna hebben we een filmpje gekeken. De zondag hebben we de ochtend doorgebracht met ons boek aan het zwembad bij ons appartement en in de namiddag zijn we naar Waikiki beach geweest. Hij was hier namelijk nog niet niet geweest.

Wat zal deze week mij brengen? Ik laat mij verrassen.

Xxx

 

Mariel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s