Inhaalactie: 2 tot 7 Oktober (ontspannende week)

(22 Oktober 2018 – lokale tijd 17:58 uur)

Hooii lezer,

Het is even geleden dat ik iets gepost had. Maar de afgelopen 2 weken zat ik midden in mijn examens, en daarvoor, tja ik had een super leuke tijd.

2 Oktober: Demi en Kai jarig!!

Op één dag waren twee gezellige meiden jarig. Demi werd 22 en is letterlijk mijn enige Nederlandse vriendin hier. Niet dat we veel keus hebben.. Kai, ze komt uit de VS zelf en is zo gezellig. Kai werd 21, en dat moest natuurlijk goed gevierd worden. Demi en ik zijn eerst overdag naar het strand geweest. In de avond hadden we eerst houseparty in hun appartement. Gezellig toch met wat Belgisch bier en Pina Colada’s en Vodka natuurlijk. Daarna zijn we met zen allen (Demi, Kai, Michi, Alex en Jason) naar Mooses gegaan. Mooses is op dinsdag The Place To Be. Ze verkopen hier dan mix aan 1$. SHOCK, want alles is hier zooo duur. In de club kwamen we onze Duitse vrienden tegen, zoals Laurin, Tina, etc. Op het einde van de avond had Demi ook een nieuwe vriend leren kennen (niet aantrekkelijk, maar hij is wel gezellig). We zijn met hem eerst gestopt bij Taco Bells voor wat te eten en daarna doorgereden naar het strand voor een nachtduik in het zeewater.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Laurin kan goede foto’s maken..

Na 2 uur slaap was mijn ochtendritueel voor school begonnen. Ja, ik ben met 2 uur slaap op, de enige geweest die naar school ging de volgende dag. Ik zag niet uit, nog steeds in katerschap, maar ja ik ben Nederlands/Belg dus ik kan dat! Wie ’s avonds kan feesten kan overdag ook gewoon in de les zitten. Na school, was ik bekaf en riep mijn “comfortabel” bedje me.

Na een dag te hebben bijgetankt, was de vrijdag aangebroken. Demi en Mariella kwamen met het schitterende idee om na school opnieuw een berg te gaan beklimmen: de Diamond Head Crater. Het was een easy hike en het uitzicht was schitterend. Kijk zelf maar even in de onderstaande foto’s:

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Toen we terug naar de beneden daalden, zagen we onze verse ananassap in een ananas al voor ons, maar natuurlijk, je kan Demi en Mariella niet zijn als het standje al gesloten is voordat je beneden bent. Sad us!

Toen ik terug thuis kwam, was het schoolwerk tijd. Daarna kwam Jason nog langs. Toen zijn we gaan roken en daarna ben ik naar Demi toegegaan om haar te helpen met het maken van haar huiswerk: ad designen. Wat grappig gaat zijn is dat ik vrijdag van Azulli ga horen: Demi van mijn Media Strategies and Sales kan heel goed ads designen.

6 Oktober: Hiken/Zwemmen met Laurin

Laurin en ik hebben elkaar leren kennen in het begin van het schooljaar. Ik was nog very lonely en vroeg in de HPU uitwisseling groep wie er met me mee wou gaan naar de Zoo. Hij had me toen privé gestuurd, maar ik had dat op dat moment niet ontvangen. Uiteindelijk zaten we ook samen in 2 vakken. Maar beide van ons hebben 1 vak ervan laten vallen, en nu hebben we geen les meer samen :(. Maar, we kwamen elkaar terug tegen in Mooses. Nou, eigenlijk omdat we nog steeds contact hadden via messenger en aan het praten waren over Mooses, dacht ik laten we eens vragen of hij er ook is. En ik kreeg terug dat hij naar een dansende meid was aan het staren. Dus we geraakte aan de babbel en kwamen met het spontane idee om dus vandaag te gaan hiken.

We zijn naar de Makapu’u trail geweest, met het uitzicht op het lighthouse en naar de tide pools. Het was een lange busrit/wandelrit om aan het begin van de trail te geraken, maar het was echt de moeite waard. Het uitzicht, de wandeling en het gezelschap was fantastisch en op het einde een duikje nemen in de tipe pool was verfrissend. Het feit dat ik van een steen ben afgedonderd door een golf meegerekend. Het was schitterend! Ik hou van dit eiland.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

 

 

7 Oktober: Schoolwerk

Nou werd het tijd om weer terug aan de slag te gaan voor school. Ik had een schoolopdracht met mijn groep aardig verknald: 10 op 25, maar we kregen een herkansing. Dus kwamen we vandaag samen om het te maken. Voordat ik naar Tina’s supermooie appartement ging, ben ik gestopt bij Target en Walmart: voor inkt, een douchezeil (want onze had allemaal vieze plekken) en nieuwe matjes.

Na het maken van de opdracht, ben ik doorgefietst naar Ross voor nog wat decoratie voor in de woonkamer. In de avond werd het tijd om de boeken in te duiken, want de examens kwamen eraan.

 

Loviess

Mariel

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s